🎄❤️ Happy Christmas from Pearlwax ❤️🎄

100%-os elégedettségi garancia
contry selected flag

Használat

Pearlwax opvarmning af perler

1. lépés

Készítmény

Kapcsolja be a melegítőt, forgassa fel a legmagasabb hőmérsékletre, és öntse be a viaszgyöngyöket. Várjon, amíg meglátja és érezheti, hogy a gyöngy teljesen elolvadt a melegítőben. Csökkentse a hőmérsékletet max és közepes közé, és hagyja még 5-10 percig a viaszt. Nyugodtan keverje a viaszt, ahogy megy. A viasz felhordásakor a végeredmény attól függ, hogy a viasz megfelelő hőmérsékleten van-e. A viasznak a lehető legmelegebbnek kell lennie anélkül, hogy égési kockázatot jelentene. Ellenőrizheti a viasz hőmérsékletét, ha egy kevés mennyiséget visz a kezed hátuljára egy alkalmazási bot segítségével.

2. lépés

Kezelés

A viasz felhordásához használja a mellékelt alkalmazási botokat. Javasoljuk a viasz felhordását a szemcsékkel. Várjon kb. 30 másodpercet, vagy amíg a viasz teljesen megszilárdul. Miután a viasz megkeményedett, egy gyors, egyenletes érzelemmel töltse le. Húzza le a viaszt, miközben szabad kezével feszesen tartja a viasz körüli bőrt.

Pearlwax påføring af voksen med påføringspinde
 Pearlwax forplej din ud efter voksning

3. lépés

Utókezelés

Utókezelés esetén javasoljuk, hogy alkalmazzon jó hidratálót vagy nyugtató krémet, például Aloe Vera gélt. Ha első alkalommal használja a Pearlwax™ -ot, akkor normális, ha a bőre irritálódik, mivel a tüszők még mindig nagyon mélyek. Aloe Vera Gel hasznos lehet.

Tippek és trükkök

Hőmérséklet

A sikeres viasz legfontosabb kritériuma a megfelelő hőmérséklet. Az ideális üzemi hőmérséklet 50-55 °C körüli. Ezt a hőmérsékletet akkor érheti el, ha felmelegíti a viaszgyöngyöket a melegítő maximális hőmérsékletére, majd lecsökkenti a hőmérsékletet, és nagyjából középen hagyja a max és a középérték között. Hagyja a viaszt ezen a hőmérsékleten 5-10 percig, mielőtt felhordja. Ha a viasz nem elég meleg, akkor a szőrszálak fölé helyeződik, ahelyett, hogy rájuk ragadna. Ha azt tapasztalja, hogy a viasz nem minden szőrét fogja fel, tízből 9-ben az az oka, hogy a viasz nem elég meleg. Ennek megfelelően mindig ellenőrizze, hogy a viasz nem olyan meleg, hogy éget!

Tisztítás

A fűtőkészüléket nem kell minden alkalommal megtisztítania. Ha fennmaradt viaszod van, akkor azt legközelebb újra melegítheti, amikor a Pearlwax™ -ot akarja használni, így a fennmaradó viaszt hagyhatja a melegítőben, és legközelebb felmelegítheti. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy minden 2-3 használat után tisztítsa meg a fűtőberendezést. Ez forró víz, enyhe dörzsölő alkohol és puha sörtéjű kefe segítségével valósítható meg. A baktériumok felhalmozódásának elkerülése érdekében azt is javasoljuk, hogy tegyen fedőt a melegítőhöz, amikor melegíti, lehűti és tárolja a viaszt. Pearlwax™ 1

Útmutató az otthon történő viaszoláshoz

LÁBAK VIASZOLÁSA

A BIKINI VONAL VIASZOLÁSA

KAR- ÉS HÓNALJ VIASZOLÁSA

AZ ARC VIASZOLÁSA

MELLKAS ÉS HÁT VIASZOLÁSA (FÉRFIAK)

AZ INTIM TERÜLET VIASZOLÁSA

A termékről

A Pearlwax™ -ot kifejezetten arra tervezték, hogy a viasz, a puha viasszal ellentétben, ne tapadjon a bőrhöz, hanem csak a szőrszálakhoz tapadjon. Ez esztétikusabb és tartósabb eredményt eredményez, és végül megkímélheti a bőrét a felesleges károktól. A Pearlwax™ eltávolítja a szőrszálakat a gyökérnél, biztosítva ezzel a hosszabb szőrmentes időszakot.

A Pearlwax™ alkalmazható minden bőrtípusú ember számára, mivel a viasz gyengéd a bőrön. Ez azt jelenti, hogy a Pearlwax™ megbénítja az irritációt, a fodrász viszketését és a benőtt szőrszálakat, amelyek mindegyike elvárható a rendszeres borotválkozás során.

Minél többet viaszol, annál kevesebb a szőrszálak, és finomabb lesz. A Pearlwax™ lehetővé teszi, hogy puha, sima bőrét négy hétig élvezze, szemben a borotválkozással, amely csak néhány napig selymesen sima érzést nyújt Önnek.

A Pearlwax™ egy viszonylag új jelenség, amely a közösségi médiában elterjedt üzenet révén a globális népszerűségre nőtt, és okunk van arra, hogy ez az új szőreltávolító eszköz ilyen nagy slágerré vált – próbáld ki magadnak!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig kell a szőrszálakkal elérni a legjobb eredményt?

Szőrének legalább 3-5 mm hosszúnak kell lennie a viaszkezelés lehető legjobb eredményének elérése érdekében. Minél hosszabbak a szőrszálak, annál könnyebben tapad a viasz hozzájuk.

Vannak a csomagban alkalmazási spatulák?

Igen! Minden megrendelt táskában 3 alkalmazáspálca található. Az alkalmazási botok egyenletesen oszlanak meg a három különböző méretben: nagy, közepes és kicsi.

Különbség van a színek között?

Nem, az egyetlen különbség az illat – és természetesen a színek. Az összes gyöngy ugyanazt a funkciót szolgálja, és ugyanolyan hatékony.

Hány kezelést tartalmaz egy csomag?

Kisebb területeken, például hónaljban és arcon, egy táska elegendő néhány kezeléshez – nagyobb területekhez, például lábakhoz, egy táska elegendő egy kezeléshez.

Milyen fizetési módszereket használhatok?

Fizethet hitelkártyával vagy bankkártyával (Mastercard, Visa), Klarna-val és PayPal-lal.

Milyen szállítási időt kínál?

Hungária található címekre 24–48 órán belül szállítunk. Csomagjainkat a Track & Trace rendszerrel szállítjuk, így az egész útján nyomon követhető.

Mit ért az elégedettségi garancia?

Nagyon egyszerű! Ha nem tetszik a termék, akkor visszaküldheti azt és visszatérítheti pénzét még akkor is, ha már felhasználta. Felhívjuk figyelmét, hogy az elégedettségi garancia legfeljebb 2 nyitott zsákra vonatkozik.

Mennyire meleg legyen a viasz?

A sikeres viasz legfontosabb kritériuma a megfelelő hőmérséklet. Az ideális üzemi hőmérséklet 50-55 °C körüli. Ezt a hőmérsékletet akkor érheti el, ha felmelegíti a viaszgyöngyöket a melegítő maximális hőmérsékletére, majd lecsökkenti a hőmérsékletet, és nagyjából középen hagyja a max és a középérték között. Hagyja a viaszt ezen a hőmérsékleten 5-10 percig, mielőtt felhordja. Ha a viasz nem elég meleg, akkor a szőrszálak fölé helyeződik, ahelyett, hogy rájuk ragadna. Ha azt tapasztalja, hogy a viasz nem minden szőrét fogja fel, tízből 9-ben az az oka, hogy a viasz nem elég meleg. Ennek megfelelően mindig ellenőrizze, hogy a viasz nem olyan meleg, hogy éget!

Meddig bír ki egy viaszolás?

A Pearlwax™ kezelés során a szőrszálakat a gyökér kihúzza, ami azt jelenti, hogy a kezelés 4-6 hétig tart, még mielőtt a szőr kihúzódna és elérte teljes hosszúságát. A kezdetben egyeseknek azt tapasztalhatják, hogy néhány héttel a viaszkezelés után érzik vagy látják a szőrszálakat a viaszolt területen. Ennek oka az, hogy a szőr nem követi egyetlen növekedési ciklust, és a viaszkezelés utáni hetekben (1-3 hét) megjelenő szőrszálak a bőr felszínén vannak, amikor a kezelés megtörtént. Nyugodtan viaszoljon minden harmadik héten az elején, hogy a szőre egyetlen növekedési ciklus követésére kerüljenek. Az idő múlásával ez biztosítja, hogy a szőre 4-6 hét alatt növekedjenek.

Hogyan tisztíthatom a Pearlwax™ gyöngymelegítőt?

1 – Öntse ki a viaszt
Öntse a felesleges megolvadt viaszt a tartályba, amíg még folyékony. Vegyen ki minél több viaszt a tálból.

2 – Öblítse le a tálat
Öblítse ki a tálat forró vízzel (nem forrásban lévő). Használjon puha sörtével ecsettel vagy szivaccsal a tálhoz tapadó viaszt. Ha van olyan viasz, amelyet nem tud kiszivárogtatni, alkohollal dörzsöléssel eltávolíthatja azt a végén.

3 – Készítse elő a tálat a következő kezelésre
Fontos, hogy a tál tiszta és száraz legyen, vízlerakódások nélkül vagy alkohollal dörzsölve, amikor tisztította. Ne felejtse el tartani a magas szintű higiéniát, mivel ez segít elkerülni a különféle sérüléseket a jövőbeni kezelés során.

Nem kell minden alkalommal megtisztítania a gyöngymelegítőt. A tisztítás minden második vagy harmadik alkalommal elegendő. Ha van fennmaradó viasz a gyöngymelegítőben, hagyhatja ezt, és használhatja a következő alkalommal, amikor viaszos.

Vásároljon most
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™