🇩🇰 A Pearlwax éppen most ünnepli 4. születésnapját! 🇩🇰

100%-os elégedettségi garancia
contry selected flag

Pearlwax használati utasítás

Kapj átlátható információkat, hogyan használd Pearlwax termékeidet otthon.

Nézd milyen egyszerű

Nézd meg videónkat, milyen gyorsan megtanulhatod a Pearlwax ™ használatát

Lépések megtekintése

Használat – 3 lépés

Használat elötti teendők

Használat

Használat utáni lépések

Pearlwax™ Indítókészlet

45,00 €

79,00 €
Vásárlás most

Első lépés

Használat elötti teendők

Kapcsolja be a pearlwax melegítőt, hogy az a közepes és maximum hőmérséklet között legyen és hagyjuk a gyantát még 5-10 percig.

Kavarjuk meg a gyantát néha ahogy olvad. Amikor felhelyezzük a gyantát, a gyanta megfelelő hőmérséklete nagyban hozzájárul a sikeres használathoz. Le tudja ellenőrizni a gyanta hőmérsékletét ha egy keveset felhelyez a kéz hátuljára.

Második lépés

Használat

Használja a termékhez adott használati pálcákat , hogy felvigye a gyantát. Azt ajánljuk, hogy a gyantát közvetlenül a hajra vigye fel. Várjon nagyjából 30 másodpercig míg a wax teljesen megkeményedett.

Amint a gyanta megkeményedett, egy hirtelen mozdulattal távolítsa el. Egyik kezével tartsa a bőrt, másik kezével ellenkező irányba távolítsa el a gyantát.

Harmadik lépés

Használat utáni lépések

Használat után, ajánljuk, hogy alkalmazzon moisturiser krémet , mint például az Aloe Vera Gel , és alkalmazza azt a használat bőr felületen.

Ha első alkalommal használja a Pearlwax™ termékeit, teljesen normális, hogy bőrén irritációt észlel.

Olvasson trükköket és tippek

Minden ami kell

Vásárlás ma

Használati utasítás otthonra

Itt megtalálhatja ismertetőinket arról hogyan használja a test minden részén Pearlwax termékeit

Útmutató az otthon történő viaszoláshoz

LÁBAK VIASZOLÁSA

A BIKINI VONAL VIASZOLÁSA

KAR- ÉS HÓNALJ VIASZOLÁSA

AZ ARC VIASZOLÁSA

MELLKAS ÉS HÁT VIASZOLÁSA (FÉRFIAK)

AZ INTIM TERÜLET VIASZOLÁSA

Gyakran ismételt kérdések

Tippek & Trükkök

Hőmérséklet

A legkritikusabb pont a sikeres gyantázásnak az optimális gyanta hőmérséklet elérése. A megfelelő használati hőmérséklet 50-55 °C körüli. Ezt a hőmérsékletet a gyanta melegítő géppel maximumra állítva majd kikapcsolva tudjuk elérni leggyorsabban. Hagyjuk a gyantát állni ezen a hőmérsékleten 5-10 percig mielőtt alkalmazza. Ha a gyanta nem elég meleg, az a haj tetején fog feküdni, ahelyett, hogy megfogná a hajat. Ha a gyanta nem fogja meg a hajat az tízből kilencszer a gyanta nem megfelelő. Azonban mindig vigyázzon, hogy a gyanta ne legyen túl meleg se, hogy elkerülje saját bőrének megégetését.

Tisztítás

Nem felétlenül szükséges takaritani a gyanta melegítőt minden egyes használat után. Ha maradt felesleges wax, azt a következő alkalommal amikor Pearlwax™ gyantát használ nyugodtan felhasználtja. A felesleges gyantát nyugodtan a wax melegítő gépben hagyhatja. Azonban ajánljuk, hogy 2-3 használatonként takarítsuk meg a wax melegítő gépet. Ezt végezze meleg vízzel, enyhe alkohollal és puha kefével. A baktériumok elkerülése végett ajánljuk, hogy a wax melegítő használata közben és használat után hagyjuk rajta a fedőt.

Termékről

Pearlwax™ speciálisan fejlesztve lett arra, hogy ne ragadjon a börre csak a hajra. Ez egy simább és egy tovább tartó folyamatot eredményez és ezzel megkímélheti rengeteg irritációtol és bőrhibától. Továbbá, Pearlwax™ eltávolítja a haj hagymákat biztositva a lehető leghosszabb hajmentes időszakot.

Pearlwax™ használható minden típusú börre, mivel a gyanta gyengéd a börnek. Ez azt jelenti, hogy Pearlwax megelőzi a jelentkező piros dudorakat, kiütéseket és irritációt a még ki nem nőtt hajnak.

Minél többször gyantázik annál kevesebb haj fog visszanőni. Pearlwax™ termékek használata után élvezheti a puha és sima bőrt 4 héten keresztül.

Pearlwax egy relative új jelenség ami hamar népszerűvé vált világszinten köszönhetően a social médiában terjedő üzenet által és a haj eltávolító készülék nem véletlenül - próbáld ki te magad is!

Gyakran feltett kérdések

Összegyüjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket rólunk, termékeinkről és tovább.

Milyen hosszúnak kell lennie a testszőrnek az optimális hatás érdekében?
Van-e különbség a színek között?
Tartalmazzák az használati pálcákat ?
Hány kezelésre van elegendő gyöngy egy zacskóban?
Hogyan tisztítsuk a Pearlwax gyanta melegítő gépetÜ
Felhasználhatjuk újra a megmaradt gyantát?
Használhatjuk a Pearlwax gyantát orr területen ?
Mennyire melegíthetjük fel a Pearlwax gyanta melegítőt ?
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2024 Pearlwax™